Hannah online

Welk nieuws in Delft?

Leeftijdsgenoten, die net als jij op zoek zijn naar 'gewoon' vriendschap.

Main Content

Ben jij ook op zoek naar die vriend of vriendin waarmee je een interesse deelt? Iemand om mee te sporten, te winkelen of een praatje te maken?

Schrijf je dan nu in. Bij vind je elkaar! Nieuwe mensen leren kennen? Mijn e-mailadres * i Gebruikersnaam. Jan Kooijman na een shopsessie bij Dinmar Fashionstore. Wil je in dezelfde kleding lopen als een BN’er? Ga dan shoppen bij Dinmar Fashionstore! Regelmatig komen hier bekende. Kromstraat 39a, EP Delft Nu geopend Meer informatie Advertentie wordt geladen Café de Wijnhaven “Ik heb mijn man hier ontmoet, dus natúúrlijk is de Wijnhaven wat mij betreft een van de leukste cafés van Delft!”, aldus Chantal.

Milfs uit Delfgauw

“Als het even kan zitten we aan de tafel bij de deur, want daar hebben we elkaar ontmoet. Het zijn eigenlijk allemaal gewone mensen en we hebben allemaal een hart. Chatsites zoals en de gay sites zoals planet romeo en bullchat is voor het gross gericht op avontuur. Daarnaast zijn er genoeg transgenders die andere interesse hebben dan mannen. Maar chatten blijft onpersoonlijk en een kwestie van het kaf van de koren scheiden. Als ik schrijf ben ik verbonden met mijn bron, met De Bron.

Mijn bron is dezelfde bron als jouw bron. Daarom kan ik schrijven over jou. Door te lezen en te luisteren maak jij makkelijker.