Marion online

Welk nieuws in Delft?

Hou het onschuldig. Realiseer je dat het gesprek niet denderend hoeft te zijn. Maak een praatje met haar, en realiseer je dat het al heel wat is dat je een gesprek durft te beginnen met een hete vrouw in de trein.

0,% van de mannen heeft dit ooit gedaan. Het doel is dat zij zoveel mogelijk aan het woord is.

Gesprek beginnen: Wat vrouwen Echt willen

1. Bied iemand je hulp aan. Als iemand er verdwaald uitziet en jij de omgeving wel kent, bied hen dan aan om diegene de weg te wijzen. Iemand je hulp aanbieden is niet alleen vriendelijk, het kan ook aanleiding geven tot een gesprek.

Misschien gaan jij en de persoon in dezelfde richting en kunnen jullie samen oplopen.

Sherida Biswane: Delftse verbinder die in oplossingen denkt

Methode 1Een goed gesprek beginnen met wie dan ook. 1. Zorg dat de ander het gevoel heeft dat je het belangrijk vindt. Je kunt van een vreemde zo een vriend maken door hem het gevoel te geven dat je het belangrijk vindt wat hij/zij te zeggen heeft, en dat je zijn mening waardeert.

Als de ander denkt dat je alleen maar praat om het geluid van je. 1 Hoe je NIET met vrouwen moet praten. Denk eens terug aan de mooiste vrouw waar je de laatste tijd mee gesproken hebt. Waarschijnlijk heb je één van de volgende herinneringen: Die keer dat je een geweldig diep gesprek had met een vrouw. Waar je dichter tot elkaar kwam en een echte connectie op bouwde. Of die keer dat je met je mond vol. 5. Associeer op het antwoord als je praat met een vrouw; 6. Filter niet wat je zegt; 7.

Overdrijf je persoonlijkheid; 8. Betrek haar in je antwoorden; 9. Bouw een.